SALOANE PARTENERE

Produsele InLei® sunt disponibile pe site-ul nostru dar și în saloanele noastre partenere. Găsește-l pe cel mai apropiat de tine:

   Nu suntem la tine în oraș? Devino partener InLei® România și obține linia noastră de produse InLei® LASH FILLER și InLei® LASH LIFT. ÎNREGISTREAZĂ-TE!

   DE CE INLEI® ROMÂNIA?

   InLei® România este  unicul  distribuitor din țară de produse și accesorii InLei®, sub-brand al LightLashes Italy, producător ce oferă soluții cosmetice pentru gene și sprâncene, produse ce garantează alungirea, arcuirea și umplerea genelor printr-un procedeu natural.

   AȘTEPTĂRILE NOASTRE

   Suntem interesați să colaborăm cu saloane de cosmetică ce caută să își îmbunătățească serviciile. Ca salon partener, vei beneficia de toată gama de produse InLei® la prețuri preferentiale. Fie că sunteți o persoană fizică sau juridică cu experiență în vânzări și cu experiență în finanțe, management și cu atitudine orientată spre client, suntem mai mult decât bucuroși să purtăm o discuție cu dumnevoastră.

   Produsele InLei® sunt folosite în numeroase saloane de cosmetică din lume. Credem în identificarea, construirea și întreținerea parteneriatelor de lungă durată bazate pe următoarele aspecte:

   • Atitudine orientată spre client
   • Adoptarea valorilor și mindset-ului InLei® România
   • Promovarea și reprezentarea brand-ului InLei® România

   Suntem în continuă căutare de saloane partenere pe teritoriul României, iar dacă vă stârnim interesul, vă rugăm să ne contactați prin următorul formular de mai jos