Inlei® MOUSSE – demachiant delicat pentru ochi, creat de profesioniști

Demachiant pentru ochi – o soluție creată de experți și adresată profesioniștilor din domeniu!

Datorită nenumăratelor cercetări și a comparațiilor continue cu cele mai importante produse din domeniu, a luat naștere un nou produs care are ca puncte forte eficacitatea și profesionalismul. Este vorba despre un minunat demachiant pentru ochi, InLei® Mousse pentru menținerea posturii extensiilor genelor, care datorită multor ani de cercetare în domeniu și efectuarea diferitelor teste clinice a evoluat, devenind un produs tehnologic avansat, complet fabricat în Italia.

InLeiI® Mousses sunt substanțial diferite de celelalte produse de pe piață deoarece nu au simpla funcție de a elimina resturile de machiaj și de spălare a genelor fără a le deteriora, dar sunt destinate îngrijirii întregii fețe.

Ușor de folosit, mousse-ul trebuie aplicat zilnic, în loc de gelul de curățare clasic, deoarece demachiază în mod eficient, nu deteriorează (prin detergentul său 100% fără ulei) adezivul extensiilor noastre și, în același timp, curăță delicat pielea feței și a gâtului printr-un simplu gest.

Dar nu se termină aici, ambele mousse-uri au fost dezvoltate special pentru a prelungi efectul tratamentului InLei® Lash Filler și sunt, de asemenea, potrivite pentru întreținerea genelor tratate și colorate, deoarece nu îndepărtează colorantul de pe gene și sprâncene, ba mai mult, menține culoarea vie, oferind părului o strălucire aparte.

Când vorbim despre un produs “complet” în Italia, înseamnă că însăși ideea este italiană, materiile prime folosite sunt italiene, formula este creată de o companie italiană, nenumăratele teste și dezvoltarea unor grafice directe și captivante au fost făcute în Italia.

Un simplu Made in Italy conține toate acestea și multe altele. Chiar și întregul ambalaj a fost realizat de fabrici italiene, cu o certificare a originii materiilor prime provenite din surse verificate și prietenoase cu mediul înconjurător.

 

demachiant pentru ochi

Garantăm o răspândire ridicată a produsului, în scopul vânzării libere pe piața europeană, cu disponibilitatea de a se revinde în întregul sector cosmetic, prin exploatarea ideii originale, care stimulează imediat curiozitatea cu privire la produs.

Cele două spume de curățare au la bază diferite ingrediente active, cu eficiență ridicată

InLei® MOUSSE ALOE este special conceput pentru părul și pielea sensibilă.

 

demachiant pentru ochiExtractul de aloe este un ingredient minunat pentru îngrijirea naturală a pielii. Compoziția mousse-ului de aloe se potrivește perfect nevoilor pielii noastre. Demachiantul cu aloe are următoarele proprietăți: cicatrizant, revigorant, anti-stres și hidratant.

În plus, mousse-ul cu aloe este un remediu bun pentru îngrijirea genelor și sprâncenelor, în special pentru cei cu păr uscat sau fragil.

demachiant pentru ochi

InLei® MOUSSE AVENA este o sursă hrănitoare pentru toate tipurile de piele. Avena este un ingredient activ care a fost folosit din cele mai vechi timpuri. Avena este recunoscută pentru proprietățile sale cosmetice și hipoalergenice, astfel încât poate fi folosită pe o piele sensibilă, inclusiv pe cea delicată a copiilor. Recent, proprietățile sale excepționale de protecție a pielii au fost, de asemenea, confirmate, reducând considerabil dermatita, manifestată prin mâncărime, roșeață și crăpături.

Clienta va avea în mâini un produs autentic, sigur și eficient!

Dacă nu ai încercat unul dintre produsele noastre, nu ai descoperit luxul plăcerii de a te spăla, de a te demachia și de a iubi această simplă procedură.

O spălare gingașă și eficientă tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *