De la un simplu permanent al genelor la un adevărat tratament profesional – Lash Filler

În primul rând, am dori să vă povestestim pe scurt despre experiența fondatoarei brandului InLei®, Tatiana Shcherbyna și originea tratamentelor pentru geneInLei® LASH FILLER.

“Îmi amintesc, acum 15 ani, în Ucraina (țara mea de origine), că m-am dus la un salon de înfrumusețare, primul în orașul meu care propunea gene permanente, să încerc acest  nou tratament, care ar fi subliniat curbura naturală a genelor mele. Având gene foarte blonde și fine, ceva normal pentru țara mea, evident că nu am observat un rezultat extraordinar. Acum locuiesc în Italia de 12 ani și aici am auzit despre permanent cu doar 5 – 6 ani în urmă. A fost incredibil pentru mine să descopăr că Italia, capitala frumuseții, a noutăților, a coafurilor (ca rezultat al produselor de păr), a fost atât de departe de descoperirile de îngrijire a ochilor. În acel moment aplic deja prelungiri ale genelor și în același timp am început să studiez mecanismul permanentului. Am descoperit că a fost folosită o compoziție diferită și mai eficientă decât primele formule de tratament și nu mi-a fost greu să o introduc ca o nouă propunere pentru clienții mei obișnuiți. Între timp, câmpul a evoluat și în prezent se pot bucura de tratamente foarte diferite, cum ar fi laminarea genelor, botox și diferite produse de creștere a genelor. Deci, să vedem împreună care este diferența substanțială dintre aceste tratamente:

PERMANENT

 1. Lucrează pe bază de amoniac și peroxid de hidrogen.
 2. Deschide scuamele, permițând substanțelor să pătrundă în interior.
 3. Oferă o curbură stabilă fără o nutriție semnificativă.

LAMINARE

 1. Lucrează asupra acidului tioglicolic și a bromurii de sodiu.
 2. Pătrunde ușor în păr fără a deschide scuamele.
 3. Oferă o curbură stabilă prin hrănirea din interior a părului. Cu o întreținere corespunzătoare, rămâne principalul factor nutritiv în interiorul părului și nu se spală.

BOTOX

 1. Se utilizează în plus, alături tratamentul permanent în laminare, sau singur.
 2. Substanță exclusiv nutritivă pentru păr natural pe bază de cheratină, pantenol și ulei de argan. Hrănește structura genelor.

PRODUS PENTRU CREȘTERE

 1. Funcționează pe baza unor ingrediente foarte diferite: depinde de brand, nivelul de hrănire  și întărire a părului. Unele sunt chiar produse pe bază de hormoni.
 2. Pătrunde în păr, unele ajung la bulbul care stimulează creșterea genelor. Părul are o creștere reală în lungime, dar nu în densitate, astfel încât rămâne fragil, “gol”.

Am fost pasionată de aspectul chimic al tratamentului și de funcționalitatea acestuia timp de aproximativ doi ani.

Este timpul să vă dezvălui un secret uriaș și tu, cititorule vei fi primul care va afla.

Deși drumul a fost lung și există încă puține birocrații formale, formulele de compoziție sunt confirmate, testate și aprobate. Acum, tot ceea ce rămâne este de a oferi un uimitor intro, propunând tratamentul creat de Light Lashes, prin publicarea acestui articol.

Nașterea tratamentului InLei® LASH FILLER

Vă prezint o formulă exclusivă și inovatoare care oferă într-adevăr rezultate vizibile.

InLei® LASH FILLER este un tratament pentru gene, care:

 • hrănește și restabilește structura genelor;
 • mărește grosimea părului până la o medie de 24% în 3 tratamente;
 • influențează creșterea genelor, întărirea firului de păr;
 • curbează în funcție de dorința fiecăruia (8 tipuri de bigudiuri studiate)
 • din iulie 2017 s-a stabilit ca fiind un tratament profesional

Toate aceste calități importante au fost analizate și confirmate prin teste clinice efectuate de Institutul de Cercetare din Milano.

Acum putem spune cu toată certitudinea că acesta este primul tratament care conferă cu adevărat grosime părului și îl hrănește, fără să dăuneze.

Ești curios, nu-i așa?

Bigudiurile

Ideea de bază este de a găsi un set de bigudiuri care să fie adaptat pentru toate tipurile de ochi și de gene și care se termină cu obținerea de substanțe inovatoare, cu rezultate fără precedent și confirmate științific. Eu m-am îndrăgostit de acest tratament datorită celebrei Maria Ravinskaiya, un nume pe care trebuie să-l subliniez, pentru că fără ajutorul ei nu aș fi reușit niciodată. Pentru cei care n-o cunosc, este cea mai mare maestră de laminare și permanent, cunoscută în toată Rusia și Europa. Cred că a pregătit 60% dintre profesioniștii în acest tratament pe care îl găsim astăzi. Câte nopți petrecute la telefon dezvoltând împreună această formulă perfectă de laminare! Luni întregi de design grafic și de lungă cercetare pentru mulajul perfect pentru producerea acestui bigudiu Made in Italy, de înaltă calitate și cu nenumărate avantaje.

Ideea de bază este de a găsi un set de bigudiuri care în cele din urmă să favorizeze toate tipurile de ochi și de gene și care se termină cu obținerea de substanțe inovatoare, cu rezultate fără precedent și confirmate științific. Eu m-am îndrăgostit de acest tratament datorită celebrei Maria Ravinskaiya, un nume pe care trebuie să-l subliniez, pentru că fără ajutorul ei nu aș fi reușit niciodată. Pentru cei care n-o cunosc, este cea mai mare maestră de laminare și permanent, cunoscută în toată Rusia și Europa. Cred că a pregătit 60% dintre profesorii acestui tratament pe care îl găsim astăzi. Câte nopți petrecute pe telefon dezvoltând împreună această formulă perfectă de laminare. Luni întregi de design grafic și de lungă cercetare pentru bigudiul și mulajul perfect pentru producerea acestui bigudiu Made in Italy, de înaltă calitate și cu nenumărate avantaje.

 

lash filler
Bigudiuri din silicon pentru permanent gene InLei®

Eforturile noastre ne-au fost răsplătite și am reușit să obținem o formă perfectă, un set “fără pierderi”, deoarece fiecare bigudiu este utilizabil și reutilizabil. Potrivit pentru diferite forme de ochi, orice lungime a genelor și persoane predispuse la sensibilitate, aceasta nu este o problemă pentru noile bigudiuri confecționate in Italia din marca InLei® LASH FILLER.

În combinație cu linia de bigudiuri, dezvoltăm, de asemenea și formulele noului tratament, InLei® LASH FILLER, născut datorită unei tenacități de cercetare puternică și în curs de dezvoltare de mine și de soțul meu, împreună cu abilitatea celor mai buni chimiști italieni și a experienței mare și a cooperării maestrei ruse. Un tratament care sunt sigură că va fi revoluționar în domeniul producătorilor de machiaj și a designerilor de frumusețe.

Tratamentul LASH FILLER este structurat pornind de la o formulă îmbunătățită de permanent foarte delicat, care stă la baza întregului tratament. Colorantul este special conceput pentru a fi în tandem cu procesul chimic și combinat cu un oxigen rafinat de 1,5%. În cele din urmă, acesta se închide și sigilează procesul, Filler-ul definește, hrănește, îngroașă și întărește structura genelor, dându-le culoare, strălucire și un aspect sănătos.

Mai jos introduc un tabel care arată evoluția dezvoltării științifice a tratamentului Lash Filler.

Unitate de măsură = micron.

lash fillerLASH FILLER – dezvoltare științifică

Numerele din prima coloană reprezintă câțiva dintre diferiții voluntari care au testat tratamentul Lash Filler.

T0 este diametrul genelor netratate, înainte de a începe tratamentul

T1 este diametrul imediat după Lash Filler

T1″ diametrul genelor după 4 săptămâni de la primul tratament

T2 este diametrul imediat după al doilea tratament

T2″ diametrul genelor după 4 săptămâni de la cel de-al doilea tratament și la 8 săptămâni de la primul

T3 este diametrul genelor după cel de-al treilea tratament

În perioada de testare, voluntarii nu au folosit produse care ar putea afecta rezultatele, deci fără rimel, niciun produs pentru creștere, ci numai spuma de curățare din aceeași linie, pentru a elimina ușor make-up-ul în fiecare zi.

Aș dori să-ți atrag atenția asupra coloanelor T1 și T2: datele sunt colectate la 4/8 săptămâni după tratament, unde vedeți foarte bine că grosimea genelor a rămas mai mare chiar și la o distanță de săptămâni față de valorile inițiale. Acest lucru confirmă faptul că “umplutura” rămâne perfect sigilată în interiorul părului, hrănindu-i și îngroșând structura părului pornind de la rădăcină.

Avantaje

Ingredientele:

 • Produsele din linia “Filler InLei®” sunt create exclusiv cu ingrediente și materii prime de înaltă calitate și de producție italiană și / sau europeană.
 • ingredientul câștigător, complexul THREE REGENERATION este rezultatul îmbunătățit al unei formule bine echilibrate, cu Panthenol si BIOTINOL tripeptida-1, care permite genelor să devină mai lungi, mai groase și mai puternice.

Interdependență:

 • compoziția corectă și colaborarea dintre diferitele produse (permanent, vopsit și “Filler”) care formează un singur tratament perfect .
 • un set de bigudiuri care însoțește excelența produselor oferindu-le curburi potrivite pentru fiecare tip de ochi și gene.
 • vopsire delicată, utilizat cu un developer cremos de 1,5% (5 voi.), recomandat de Regulamentul cosmetic european pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor.

Colaborare:

 • produsul creat în colaborare cu diferite școli și țări, pentru a atinge în cele din urmă calitatea și exhaustivitatea într-o singură linie.

Am obținut rezultatele analizei doar cu câteva luni în urmă, deci sunteți primii care descoperă aceste mici detalii de la început! Lipsește puțin ca tratamentul ”LASH FILLER” să depășească celelalte produse de pe piață.

Sunt foarte mândră să contribui la creșterea și succesul acestui domeniu minunat și să adaug minunatei Italii descoperirea incredibilă a unui produs extrem de profesionist, care va stimula nu numai domeniul esteticii și frumusețea femeii, dar va genera o nouă tendință mondială.

lash filler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *