Laminarea sprâncenelor? Acum există! Noul tratament BROW BOMBER

 

EȘTI PREGĂTITĂ PENTRU UN TRATAMENT CU ADEVĂRAT EXPLOZIV?

Avertisment: poate provoca dependență de frumusețe!

Am învățat că oamenii pot uita ceea ce spun, oamenii pot uita ceea ce fac, dar oamenii nu vor uita niciodată emoțiile și expresiile fețelor întâlnite!

Sprâncenele joacă un rol fundamental în recunoașterea facială și au rolul important de a evidenția orice emoție sau dispoziție.

Mișcările sprâncenelor înlocuiesc uneori cuvintele!

Pentru noi, care ne ocupăm cu aspectul privirii în ansamblu, este esențial să scoatem în evidență toate particularitățile unei sprâncene pentru a face fața mai frumoasă și o privire bine încadrată; face parte din viața noastră profesională!

Astăzi vă povestim despre o inovație incredibilă!

La InLei® avem un principiu: dacă nu facem sau nu creăm ceva cu adevărat interesant, nu suntem noi!

Vă spun doar două cuvinte, două cuvinte simple: Brow Bomber!

WOW! Doar Wow? NU, îl înmulțesc cu 1000!

Pas cu pas:

Brow Bomber este un tratament pentru sprâncene care are ca scop să facă sprâncenele naturale mai frumoase, definite, ordonate, hrănite și ușor de întreținut acasă. O, da, aceasta este dorința fiecărei femei!

Să ai sprâncene perfecte în fiecare zi te face să te simți: sigură, decisă și fascinantă. Bineînțeles că te vei simți și mai bine dacă sprâncenele perfecte sunt acompaniate și de gene definite cu Lash Filler sau cu extensii de gene impecabile.

Brow Bomber este un tratament complex destinat utilizării profesionale de către lamimakeri, lashmakeri, browmakeri sau pentru toți esteticienii care au urmat cel puțin un curs de laminare profesională a sprâncenelor.

Este fabricat în Italia? Sigur că da! Tratamentul este semnat de marele brand InLei® Eccellenza Made in Italy!

Ce este și cum se realizează tratamentul inovator de laminare a sprâncenelor BROW BOMBER

Procedura pentru noul tratament de laminare a sprâncenelor BROW BOMBER

În detaliu:

Prima soluție InLei® BROW LIFT – deschide cuticula părului este destinată pregătirii arcadei sprâncenelor pentru a-i modifica și îmbunătăți forma și direcția.

Cele mai luminate minți din industrie s-au gândit cum să facă acest produs compatibil cu acest proces delicat, iar cei mai buni chimiști ai cosmetologiei au făcut acest lucru posibil!

De ce este atât de special? Spre deosebire de soluția similară destinată genelor, care se aplică la 1 mm de rădăcina părului (departe de contactul cu pielea), în tratamentul sprâncenelor nu este posibil să rămânem distanțați de piele, deoarece produsul trebuie să învăluie complet firul de păr pornind chiar de la rădăcină. Din acest motiv, InLei® BROW LIFT este o soluție gentilă cu firul de păr, dar este sigură și pentru contactul cu pielea. În plus, densitatea acesteia este concepută special pentru a nu curge și pentru a putea efectua întregul tratament cu clienta întinsă.

A doua soluție InLei® BROW LOCK – fixant pentru sprâncene – interacționează perfect cu prima substanță, completând-o și acționând într-un timp scurt. Pentru această soluție este nevoie de 5 până la 7 minute și ați terminat; sprâncenele iau în mod magic forma dată.

Cel de-al treilea pas în tratamentul Brow Bomber nu poate fi altul decât vopseaua InLei®, care împreună cu oxidantul foarte delicat de 1,5% VOL fac adevărate miracole.

Tratamentul se încheie cu maiestatea sa InLei® BROW BOMBER – unt nutritiv pentru sprâncene.

Și acum veți înțelege singure de ce l-am numit bomber! Conține:

Uleiul de Macadamia care echilibrează producția de sebum, hrănește, hidratează și restructurează firul de păr, fără a-l îngreuna. Vara, protejează firele de păr ale sprâncenelor, păstrând culoarea neschimbată mai mult timp.

Uleiul de argan care se absoarbe rapid, hidratează, neutralizează radicalii liberi, conferă finețe și strălucire. Repară părul uscat, fragil, și lipsit de strălucire.

Uleiul de migdale care, cu proprietățile sale hrănitoare și emoliente, face părul moale, strălucitor și îl hrănește. Este un remediu excelent împotriva căderii părului, datorită hidratării, care poate preveni acest efect.

Extract de gălbenele: curativ, antiiritant, antiseptic. Are un efect liniștitor asupra pielii înroșite și inflamate și, datorită proprietăților sale, normalizează producerea de sebum.

Extract de flori de mușețel: Mușețelul a fost dintotdeauna recomandat în tratamente, în special pentru părul blond. Are o acțiune protectoare împotriva factorilor externi, este un puternic antiinflamator și protejează împotriva alergiilor.

Nu este o adevărată bombă de hidratare și protecție? Produsul este un unt hrănitor dezvoltat în cele mai mici detalii: consistență, absorbție și proprietăți.

Dacă te uiți cu atenție, fiecare ingredient are propria funcție specifică: unul împiedică căderea, unul protejează împotriva alergiilor (foarte frecvente în domeniul nostru), altul se gândește la starea de bine a pielii în timp ce intră în contact cu ea, altele înfrumusețează părul, închizând procesul de tratament și echilibrând pielea și părul. 

Rezultat? Mai mult decât evident!

Oricine ne cunoaște sau colaborează cu noi știe că dacă scoatem un produs pe piață este doar pentru că este TOP!

Laminarea sprâncenelor există de câțiva ani deja, dar noi am preferat să ne oprim puțin pentru a duce totul la perfecțiune! Suntem aproape acolo, testele sunt deja terminate, iar în jurul lunii Mai 2020, linia completă va fi disponibilă spre vânzare.

În așteptarea lansării produselor, terminăm formularea programului de curs profesionist Brow Bomber și în următorul articol veți afla, în premieră absolută, tratamentul complet „pas cu pas”, pentru a vă intriga și mai mult!

Pentru noi, care ne ocupăm cu aspectul privirii în ansamblu, este esențial să scoatem în evidență toate particularitățile unei sprâncene pentru a face fața mai frumoasă și o privire bine încadrată; face parte din viața noastră profesională!

1 thoughts on “Laminarea sprâncenelor? Acum există! Noul tratament BROW BOMBER

  1. Pingback: Procedura tratamentului profesional pentru laminarea sprâncenelor InLei® BROW BOMBER | InLei® România

Comments are closed.