Permanentul pentru păr VS Lash Liftingul genelor

permanent gene

Evoluția permanentului, de la păr la gene. Pro și contra.

De când e lumea se știe că femeile nu sunt niciodată fericite; cele cu păr creț vor să îl aibă neted, iar cele cu părul drept își doresc păr ondulat, cine are ochii deschiși la culoare îi vrea închiși și invers. Noi, femeile, nu vedem asta ca pe o nemulțumire ci ca pe o dorință de a ne schimba, de a ne vedea uneori diferite, pentru că monotonia ne plictisește. Te-ai întrebat vreodată de când a început femeia să-și schimbe forma părului? Dar despre tratamentul de permanent gene, ce știi?

permanent geneCercetările arată că că industria “ondulării” s-a născut în jurul anului 1905. Este incredibil să credem că de peste 113 ani omul a studiat și a planificat întotdeauna metode noi și de ultimă oră pentru a transforma forma părului de la neted la ondulat.

În articolul pe care urmează să-l citești, îți vom povesti despre evoluția proceselor și substanțelor utilizate în tratamentul permanent și a diferențelor dintre permanentul pentru par și cel pentru gene.

Trecând prin istoria nașterii permanentului, am descoperit lucruri incredibile; este suficient să te uiți la fotografia de lângă și te provocăm să nu zâmbești. Stiliștii din 1900 au obținut o serie lungă de succese cu tratamentul de ondulare al părului realizat prin metode  puțin spus bizare. Inițial, un anumit Karl Nessler a realizat  permanentul chimic al părului, care se efectua în 5-10 ore cu ajutorul unor bare metalice lungi, încălzite cu hidroxid de sodiu. După epoca bigudiurilor de fier încălzite, s-au născut multe alte metode cu ajutorul electricității și al aburului, iar începând cu anul 1931 au început să se folosească bigudiuri mult mai mici și substanțe caracterizate prin prezența sulfurilor, cu care clienta pleca acasă să doarmă și apoi revenea a doua zi pentru a le îndepărta.

permanent gene
Aplicarea bigudiurilor

 

Aplicarea bigudiurilor

La începutul anilor ’70 apare în sfârșit așa-numitul ”permanent la rece“, a cărui evoluție complexă ne bucură și astăzi, desigur, cu mult mai multe substanțe delicate decât atunci. Ajungem în  anii 2000, când, cel puțin în țara mamă a produselor InLei®, Italia, a început să se vorbească pentru prima dată despre permanentul pentru gene.

”După un lung proces de schimbare a permanentului de păr, omenirea, dar cu siguranță o femeie nebună, îndrăgostită de genele curbate, a început să se întrebe dacă ar fi posibil să se facă o ondulare permanentă chiar și pentru gene. Fiindcă m-am considerat moștenitoarea acelei femei, înnebunită după genele luxuriante, am început să studiez în profunzime InLei® Lash Lift timp de mai mulți ani și, cu cunoștințele dobândite și experiența obținută, pot afirma și/sau contrazice mai multe credințe populare.” Tatiana Shcherbyna

Bineînțeles, în general, pe profesioniști și pe cliente le interesează să știe cu mare siguranță dacă tratamentul permanentului pentru gene are contraindicații similare cu permanentul pentru păr. Tocmai din acest motiv am creat un tabel foarte clar și precis care să descrie avantajele sau contraindicațiile acestor tratamente.

Contraindicații ale permanentului pentru păr.

 1. SARCINĂ

Nu este recomandat în timpul sarcinii! Agenții substanțelor penetrează organismul prin sânge și poate provoca leziuni copilului.

 1. PĂRUL NATURAL

Chiar și în situații normale este necesar să se evalueze foarte bine starea părului înainte de a recomanda unei cliente permanentul. În cazul părului foarte subțire sau slab este absolut neadecvat deoarece riscă să-l dăuneze iremediabil sau chiar să-l ardă.

 1. ALERGII

Pentru toate persoanele cu alergii, în special pentru cei cu probleme de piele, este recomandat un patch test înainte de tratamentul cu permanent al părului. În unele cazuri, se pot manifesta efecte secundare, printre care, cele mai frecvente sunt: alopecie, mâncărime și mătreață.

 1. TRATAMENTE

Permanentul nu este recomandat pentru cei care folosesc zilnic produse de regenerare, uleiuri, măști nutritive, coloranți sau decoloranți, henna pe păr etc. Toate aceste substanțe au capacitatea de a rămâne în păr, influențând negativ procesul de permanent, de aceea pot face ca rezultatul permanentului să fie imprevizibil.

 1. COLORAREA

După ultima vopsire a părului trebuie să treacă cel puțin 2 săptămâni înainte de a efectua un permanent. Există cei care susțin că tehnologia  avansată și cu vopselele delicate din zilele de astăzi se poate face și permanent și vopsea în același timp, dar este mai sigur să nu riscați.

 1. MEDICAMENTE

Medicamentele luate în perioadele de boală influențează negativ succesul tratamentului, de aceea este bine să se evite programarea la coafor.

 1. STAREA DE SPIRIT

O mică paranteză: chiar și o dispoziție proastă sau o stare puternică de stres pot afecta negativ tratamentul chimic al permanentului. Prin urmare, este întotdeauna mai bine să vizitați coaforul atunci când sunteți fericiți.

 1. BOLI GRAVE de orice fel:

În timpul tratamentului cu chimioterapie, părul de pe întregul corp suferă efectul medicamentelor toxice, iar bulbul pilifer își reduce diametrul în timp, până când iese din propria locație, provocând căderea părului. Prin urmare, este considerat contraproductiv și inutil să solicitați în continuare părul și pielea cu alte substanțe chimice.

Efecte secundare/benefice pentru permanent gene, laminare gene, InLei® Lash Filler:

 1. SARCINA

Nu este la fel de dăunător ca permanentul pentru păr, din punct de vedere al ingredientelor. La gene sunt folosite cantități foarte mici. În orice caz, nu se recomandă în timpul sarcinii, deoarece pH-ul organismului se modifică și în unele cazuri curbura nu prinde, adică nu se poate realiza.

 1. GENE NATURALE

Se poate realiza permanent gene și pe fire scurte și/sau subțiri. Viața părului genelor este de aproximativ 100 de zile, spre deosebire de părul capilar care trăiește în jur de 1000 de zile. Rezultatul este ondulant și nu afectează genele.

Pentru poziționarea părului: prin curbarea părului cu permanent gene acesta se dobândește memoria poziției, prin urmare rădăcina va începe să crească cu o înclinație diferită care îl va face mai curbat.

Pentru hrănire: dacă se efectuează un simplu proces de permanent gene, uleiul final restabilește activitatea normală; dacă se efectuează InLei® LASH FILLER, în acest caz hrănim, îngroșăm, restabilim structura internă, influențăm bulbul genelor crescându-i proliferarea cheratinocitelor.

 1. ALERGII

În toate cazurile trebuie efectuat un test patch, în special pentru adezivul solubil în apă, substanța N1 (permanent) și pentru vopsire (dacă se folosește). De asemenea, în acest caz, tratamentul permanentului este contraindicat pentru cei care au alergii cutanate, dermatită, inflamație în desfășurare,  în special pe față și / sau în jurul ochilor.

 1. TRATAMENTE

Părul genelor, spre deosebire de părul capilar, nu are o capacitate mare de absorbție a substanțelor cosmetice, cu excepția cazurilor în care se utilizează substanțe chimice, ca în cazul vopsirii. În consecință, putem continua să efectuăm tratamentul InLei® LASH LIFT sau InLei® LASH FILLER chiar și atunci când utilizăm zilnic produse cosmetice pentru gene.

 1. VOPSIREA

Se efectuează în aceeași ședință cu permanentul sau cu InLei® Lash Filler, utilizând vopseaua sa specială pentru gene, care ajută la procesul chimic de penetrare a fillerului în păr, legându-l corect de moleculele de cheratină. Este întotdeauna recomandat să se utilizeze oxidanți adecvați, permiși de reglementările europene, cu nu mai mult de 2% peroxid de hidrogen.

 1. MEDICAMENTE

Medicamentele luate în perioadele de boală influențează negativ succesul tratamentului, de aceea este bine să se evite programarea la coafor.

 1. STAREA DE SPIRIT

Chiar și când este vorba despre gene, o dispoziție proastă sau o stare puternică de stres pot afecta negativ tratamentul chimic al permanentului. Prin urmare, este întotdeauna mai bine să vizitați coaforul atunci când sunteți fericiți. Desigur, nu a fost încă demonstrat științific, dar de multe ori, am avut o dovadă reală a acestei afirmații.

 1. BOLI GRAVE de orice fel:

Se recomandă insistent să nu se efectueze tratamentul pe

subiecți cu:

– diabet zaharat avansat

– claustrofobie

– epilepsie

– chimioterapie în curs de desfășurare

Ai citit în articol și de asemenea în tabel, cuvintele LASH FILLER și v-ați întrebat: “Ce este oare?”

Deci, a venit timpul să vă vorbim despre revoluția permanentului și suntem atât de mândri că am devenit parte a istoriei acestui tratament prin crearea de produse cu adevărat inovatoare și excepționale.

InLei® LASH LIFT și InLei® LASH FILLER sunt tratamentele componente ale liniei de produse InLei®, fabricate în întregime în Italia, din ingrediente de cea mai înaltă calitate, care respectă legislația europeană și garantează un efect final de 100%.

InLei® LASH LIFT este RECOMANDAT pentru toți cei care doresc să-și evidențieze privirea, să își ridice genele care cresc în jos, să ordoneze genele amestecate și dezordonate. Cu ajutorul tratamentului InLei® LASH LIFT poți uita de instrumentul de curbare electric sau mecanic!

Pentru a prelungi efectul tratamentului, utilizăm cea de-a treia substanță a permanentului, care este în esență un ulei emolient care definește procesul de curbură, închide scoamele părului și protejează de penetrarea umezelii sau a razelor UV în următoarele 24 de ore, un timp decisiv pentru sigilarea curburii firului de păr.

InLei® LASH FILLER este cea mai recentă tendință în evoluția tuturor tratamentelor de îngrijire din ultimii ani, cum ar fi: laminare, botox, colagen, cheratină. Inovația  este dată de curbura excelentă și stabilă a genelor și de încărcarea revitalizantă a fillerului 3 care ajunge la bulbul pilifer și poate îngroșa firul de păr cu 24% în doar trei tratamente. Este recomandat pentru oricine dorește să aibă grijă de genele lor naturale, făcându-le mai puțin fragile, mai groase, strălucitoare și pline de viață  și, desigur, oferindu-le curbura dorită.

Bineînțeles, este inutil să se precizeze că rezultate excelente și sigure sunt obținute din punctul de vedere al curburii și al sănătății părului numai atunci când se utilizează produse de înaltă calitate și atunci când tratamentul este efectuat de către persoane competente și experte. Nu avea niciodată încredere în operatorii improvizați sau în cei care folosesc produse ieftine sau dubioase!

permanent gene
Tratament Light Permanent Păr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *