Permanentul genelor ( Lash Lifting )

Tratament LASH LIFT permanent gene

Se tot vorbește despre procesul de permanent gene de ceva timp, însă nu de multă vreme acesta a devenit mai popular și mai căutat în rândul doamnelor și domnișoarelor. Tratamentul este numit acum într-o mie de moduri: permanent, ridicare a genelor, îndreptarea genelor, dar este de fapt un tratament permanent de  arcuire comparabil, în unele moduri, cu permanentul părului (subiect pe care l-am dezbătut pe larg aici).

Provoc orice femeie să admită că a încercat cel puțin o dată în viață instrumentul de curbare a genelor (manual sau electric), un instrument care inspiră o anumită teamă în utilizare pentru femeile ce aspiră să aibă gene incredibile, curbate, lungi și bogate. Dacă acesta este visul tău, atunci trebuie să te bazezi pe Lash Lift!

Deci, hai să vorbim despre acest tratament semi-permanent estetic, care este preferat pentru efectul spectaculos pe care îl oferă în timp ce creează  aspectul unei priviri naturale. Liftingul genelor nu are nimic de-a face cu extensia de gene, cu fibre sintetice cu aspect inestetic, cu aplicări nesfârșite sau dureroase.

Tratamentul efectuează o ridicare eficientă a genelor naturale, pornind direct de la baza lor, ceea ce face ca genele să pară mai lungi, voluminoase și strălucitoare. Efectul final conferă o deschidere luminoasă privirii, oferind o curbură senzuală și o privire un aspect radiant.

Permanentul, în afară de a înfrumuseța forma naturală a genelor, corectează, de asemenea și următoarele “defecte”:

 • genele care cresc prea drepte;
 • genele dezordonate sau încurcate;
 • genele care cresc îndreptate în jos.

În toate aceste cazuri, tratamentul în cauză este foarte recomandat deoarece îmbunătățește aspectul în situația genelor mici sau drepte și aliniază genele care tind să crească încurcate și de asemenea, eficientizează aplicarea rimelului. Aspectul privirii este îmbunătățit, iar genele  care, în general, par dezordonate și nu foarte pronunțate din cauza modului de creștere sau al aranjării, capătă un aspect natural. În plus, dacă tratamentul de lifting este combinat cu coloranți permanenți, este posibil să se sporească aspectul genelor deosebit de blonde și subțiri pentru o perioadă lungă de timp. Vopsind aceste tipuri de gene pe toată lungimea lor, nu numai că evidențiază ochiul, dar face genele să pară mult mai lungi, deoarece chiar și vârfurile genelor, care de obicei sunt invizibile, vor deveni vizibile și proeminente. De asemenea, funcționează și pentru genele închise la culoare!

Acum, să trecem la mai multe informații tehnice:

Cum funcționează permanentul genelor?

permanent gene

Vom intra în detalii puțin mai târziu. Acum, pentru a explica într-un mod foarte simplu și rapid, dezvăluim că acest tratament se compune din:

 1. Permanentul, care permite arcuirea genelor;
 2. Fixarea, care stabilizează și fixează arcuirea obținută;
 3. Uleiul emolient cu aloe și ulei de migdale, care hrănește părul tratat;
 4. Bigudiurile pentru gene, pentru a conferi  curbura dorită;
 5. Adezivul solubil în apă, capabil să poziționeze genele pe bigudiu în poziția dorită.

Procedura este absolut nedureroasă!

Cât durează tratamentul de permanent gene?

Durata tratamentului este relativ scurtă dacă o comparăm cu durata aplicării extensiilor. De fapt, este nevoie de aproximativ 60 de minute pentru a-l finaliza, în funcție de tratamentul efectuat (numai permanent sau și vopsire).

Cât timp rămân genele arcuite?

Clientele care au parte de acest tratament se vor bucura de gene curbate până la 2 luni! Nu există o perioadă fixă de timp pentru toată lumea, deoarece depinde foarte mult de viteza de creștere a părului natural. În momentul în care genele curbate cu permanent cad, alte gene curbate natural vor crește din nou. Prin urmare, atunci când reînnoirea genei este finalizată, va fi necesară repetarea tratamentului. Este recomandat să-l faceți nu mai mult de 5-6 ori pe an.

Există dezavantaje sau contraindicații pentru permanent gene?

De fapt, nu! Doar câteva recomandări:

 1. Este mai puțin recomandat  pentru genele foarte scurte, deoarece rezultatul, deși eficient, nu va fi foarte vizibil din punct de vedere estetic.
 2. Nu se recomandă permanentul pentru gene la femeile gravide, în timpul alăptării, în timpul tratamentului cu antibiotice sau cu comprimate hormonale.
 3. Nu se recomandă expunerea la solar în 24 de ore după tratament.
 4. Efectuarea tratamentului de persoane necalificate poate cauza deteriorarea genelor naturale.
 5. Efectuați întotdeauna un test preliminar de alergie pe toți clienții noi.

Care sunt avantajele?

Cererea mare pentru acest tratament este influențată de mulți factori:

 • Rezultatul este imediat și mai presus de toate durabil!
 • Privire întotdeauna perfectă, pe termen lung.
 • Procedura nu durează foarte mult și în aproximativ o oră este terminată.
 • Nu ai nevoie de perii  mecanice care rup sau care ard părul.
 • Când se utilizează mascara, pe genele tratate, aplicarea va fi foarte rapidă și simplă, deoarece genele vor fi mai ascultătoare.
 • Cost accesibil pentru toți, cu un raport  calitate/preț de neegalat!

Beneficii pentru profesioniști?

Lash Lift este cu adevărat varianta optimă pentru toți clienții, chiar și pentru bărbați! Adăugați acest tip de tratament la serviciile dumneavoastră  și vă veți mări clientela și implicit câștigurile.

Pentru a realiza acest tratament nu este nevoie de specializări costisitoare, ani de studiu sau de lungă practică, este suficient să participați doar la un curs profesional acreditat! Niciodată nu improvizați!

Acesta poate fi propus tuturor celor care vor să renunțe la la extensiile de gene sau care își doresc extensii, dar aplicarea este dificilă din cauza genelor care cresc înclinate în jos. În cele din urmă, permite obținerea satisfacției maxime a clienților tăi cu un efort minim.

Ce produse să folosești pentru permanent gene?

Ne place să răsfățăm clienții noștri din toate punctele de vedere, așa că, de ce să nu folosim cele mai bune produse de pe piață? Poți căuta produse pe internet, te poți baza pe sfatul unei colege sau pe publicitate, dar îți recomandăm să acorzi încredere sfatului nostru.

Întotdeauna ne-am îndreptat spre excepțional! Calitatea înaltă și profesionalismul ne disting, astfel încât vă propunem să folosiți kitul de produse talian InLei®.

În InLei® permanent gene este folosită o formulă foarte delicată,  specifică pentru gene și sprâncene. Linia InLei® LASH LIFT nu afectează genele naturale și nu le subțiază (cu condiția, bineînțeles, ca protocolul de tratament să fie efectuat corect).

InLei®, garanție permanentă pentru gene:

De ce alegem această gamă dintre multe altele? Motivul este simplu: pentru că oferă certitudini și garanții!

 1. Marca InLei® este italiană și utilizează materii prime de cea mai înaltă calitate și mecanisme de producție imbatabile.
 2. Producția, ambalarea, distribuția și vânzarea respectă cu strictețe legislația europeană privind produsele cosmetice. Acest aspect nu trebuie să fie subestimat, deoarece obiectivul principal al legislației este de a proteja siguranța consumatorilor prin comercializarea produselor controlate și sigure pentru sănătatea consumatorilor.
 3. Întregul tratament InLei® LASH LIFT a fost testat și are confirmată eficacitatea curburii și durata stabilă a efectului timp de până la 5 săptămâni.
 4. Cu Gama largă de bigudiuri profesionale InLei® veți obține arcuirea mult dorită și visată pentru gene!
 • Fiecare client are posibilitatea de a alege curbura pe care o preferă în funcție de gusturile sale.
 • Formă diferită pentru ochiul stâng și drept, pentru un confort absolut și o adaptare mai bună pentru genele din interiorul ochiului.
 • 8 dimensiuni diferite pentru toate lungimile genelor.
 • Două efecte diferite: efect moale și natural sau curbură accentuată tip ochi de păpușă.

permanent gene

Bigudiuri din silicon permanent gene InLei®

 

InLei® LASH LIFT este, prin urmare, un tratament permanent profesional pentru genele naturale. Produsele gamei  interacționează eficient unul cu celălalt, oferind o curbură plăcută genelor și o luminozitate diferită. Poate fi folosit și pentru a elimina sprâncenele foarte groase sau curbate.

InLei® LASH LIFT, procedura de tratament pentru permanent gene:

Este recomandat participarea la un curs profesional pentru utilizarea corectă.

 1. Curățați genele și zona din jurul ochilor cu InLei® MOUSSE demachiant PENTRU OCHI ȘI FAȚĂ.
 2. Se pregătesc genele pentru tratamentul LASH LIFT, se tratează cu InLei® SALINE PRETREATMENT.
 3. Se izolează cu ajutorul unui EYE PATCH genele inferioare.
 4. Răspândiți un strat de InLei® FIXING GEL pe partea din spate a bigudiului.
 5. Aplicați bigudiul de-a lungul pleoapelor în apropierea genelor.
 6. Cu ajutorul InLei® FIXING GEL, poziționați genele pe bigudiu.
 7. Poziționați InLei® LIFT 1 – permanent pentru gene și lăsați să acționeze de la 6 până la 12 minute. Timpul de expunere depinde de tipul de gene/sprâncene.
 8. Îndepărtați InLei® LIFT 1 cu ajutorul unui bețișor sau tampon de bumbac uscat.
 9. Puneți InLei® LOCK 2 – fixare pentru gene (lăsați să acționeze de la 4 la 7 minute; timpul de expunere depinde de tipul de gene/sprâncene).
 10. Scoateți InLei® LOCK 2 cu ajutorul unui bețișor sau tampon de bumbac uscat.
 11. Aplicați InLei® LOTION 3 – ulei emolient pentru gene.
 12. Cu ajutorul unui bețișor de bumbac, umezit cu apă caldă, îndepărtați bigudiul de pe pleoapă.
permanent gene
Procedeu curbare gene Lash Lift InLei®

Nu uitați!

 1. Alegerea corectă a timpului de acționare a produsului asigură rezultatul dorit și nu dăunează genelor naturale.
 2. Dacă, din anumite motive, genele nu s-au curbat, tratamentul poate fi repetat după câteva zile.
 3. Textura cremoasă a soluțiilor InLei® împiedică produsul să pătrundă în ochi
 4. În post-tratamentul InLei® Lash Lift puteți utiliza produsul InLei® HEART LASH pentru a întări și a extinde genele naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *