Focus pe vopselele InLei®!

Vopsea sprancene

În general, suntem tentați să vorbim mai mult despre produsele cele mai cunoscute și să uităm de accesoriile care ne ajută să efectuăm anumite tratamente! Din acest motiv, azi ne vom îndrepta atenția asupra vopselelor și a procesului de vopsire a genelor și sprâncenelor.

Îngrijirea genelor și sprâncenelor a ajuns în momentul de față la un nivel de calitate foarte ridicat, datorită dorinței noastre permanente de a avea o privire cât mai seducătoare, cu gene și sprâncene superbe. Și ce poate fi mai potrivit în acest scop decât vopselele InLei®?

Toate vopselele InLei® sunt produse profesionale fabricate în Italia. Sunt produse fără amoniac, bogate în ulei de argan, ceea ce permite o bună pătrundere a vopselei în firul de păr și obținerea unei culori intense, de lungă durată. În același timp, uleiul de argan tratează firele de păr uscate și casante, rezultatul fiind obținerea unor gene și sprâncene frumoase și sănătoase!

Linia de produse pentru vopsire InLei® este special concepută pentru a putea fi utilizată împreună cu alte produse InLei® precum InLei® Lash LiftInLei® Lash Filler și InLei® Brow Bomber, produse folosite pentru permanent și laminare. În cadrul acestor tratamente profesionale, vopselele permit obținerea unei culori puternice și au un rol important în deschiderea cuticulelor firului de păr pentru a facilita acțiunea Filler-ului. 

Haideți să vedem câteva detalii importante!

CE CONȚINE VOPSEAUA InLei®?

Vopseaua InLei® conține monoetanolamină, o substanță care se folosește în fabricarea produselor cosmetice. Rolul acesteia este de a echilibra pH-ul produsului și de a preveni riscul de reacții alergice la celelalte ingrediente ale vopselei. Prezența acestei substanțe reprezintă un element de siguranță în plus pentru utilizarea vopselelor InLei®.

Vopselele se folosesc împreună cu InLei “DEVELOPER CREAM” 1,5% 5 Vol.- cremă oxidantă pentru vopsea, pentru obținerea unei emulsii stabile, creată special pentru structura caracteristică a genelor și sprâncenelor.

Astfel, produsele InLei® sunt nu doar produse profesionale, ci și PRODUSE SIGURE!

ÎN CÂTE CULORI SUNT DISPONIBILE VOPSELELE InLei®?

Culorile vopselelor InLei® sunt uimitoare! În prezent, sunt disponibile 8 culori de vis:

SHINY BLACK (negru); BROWN (maro); LIGHT BROWN (maro deschis); CHESTNUT (castaniu); BLUE NIGHT (negru albăstrui); RED (roșu); SILVER (gri); CAPPUCCINO.

Prin amestecul acestor 8 culori de bază, se pot obține numeroase nuanțe, tonalități și reflexii potrivite fiecărei cliente!
Dar asta nu este tot! Linia de produse InLei® include și decolorantul SUNSHINE pentru sprâncene, cu ulei de arganfoarte util în situațiile în care se dorește schimbarea culorii sprâncenelor, optându-se pentru o nuanță mai deschisă decât culoarea de bază.

Dacă e nevoie de ajutor, InLei COLOR CHART”- lista culorilor disponibile + instrucțiuni de utilizare reprezintă un instrument indispensabil în procesul de vopsire a genelor și sprâncenelor. Kit-ul conține șuvițe de păr sintetic vopsite în fiecare culoare InLei®, separat și în amestec de două culori. Lista culorilor este special concepută ca sursă de idei pentru Brow Artist!!!

Și credeți că asta este tot? NICI VORBĂ!
Pe site-ul www.inlei.ro  veți găsi acum disponibil și magnificul Kit InLei “BROW TINTING SET” pentru vopsirea genelor și sprâncenelor care conține tot ceea ce este necesar în procesul de vopsire, inclusiv extrem de utila listă de culori și instrucțiunile de utilizare!

CUM SE FOLOSEȘTE VOPSEAUA InLei® ȘI CINE O POATE FOLOSI?

Vopselele InLei® vor fi utilizate doar de persoane calificate! Nu sunt potrivite pentru uz personal.

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Înmuiați o dischetă demachiantă în InLei® “SALINE PRETREATMENT”– soluție salină degresantă și curățați bine genele și/sau sprâncenele.
Laminare Gene
  1. Pentru pregătirea vopselei, este important să nu se folosească recipiente metalice. Această indicație trebuie respectată, pentru a evita interacțiunea dintre metalele grele care intră în compoziția recipientelor metalice, pe de o parte și vopsea și oxidant, pe de altă parte, având ca rezultat posibile reacții alergice. Recomandăm utilizarea recipientelor InLei® SOLO și InLei® TRIO pentru un proces comod și sigur de pregătire a vopselelor.
  2. Puneți în recipient Vopseaua InLei® aleasă și InLei® “DEVELOPER CREAM” 1,5% 5 Vol. – cremă oxidantă în proporție 1:1, respectiv cantități egale de cremă colorantă și cremă oxidantă. Amestecați vopseaua InLei® și InLei® “DEVELOPER CREAM” până la obținerea unei creme omogene.
  3. Cu ajutorul unei pensule, distribuiți amestecul obținut pe firele de păr care se doresc a fi vopsite. Urmăriți cu atenție acoperirea tuturor firelor de păr și evaluați corect forma sprâncenelor. Alegeți pensula potrivită, în funcție de rezultatul dorit: umplere, definire sau conturare. Aveți la dispoziție o gamă vastă de pensule InLei®: InLei® LEONARDOPICASSOVINCENT SAU MICHELANGELLO.
  4. Lăsați amestecul să acționeze timp de 6 – 12 minute, în funcție de tipul de fir de păr, fără a depăși durata de acțiune maximă necesară a produselor.
  5. Îndepărtați vopseaua cu o dischetă demachiantă.

CÂT DUREAZĂ EFECTUL TRATAMENTULUI?

Efectul vopsirii cu vopsea InLei® depinde de tipul de fir de păr și de viteza de creștere a genelor sau sprâncenelor. Durata aproximativă a efectului vopsirii variază între 4 și 6 săptămâni.


Dar cum rămâne cu imprimarea pielii sprâncenelor? În ultimul timp, a existat o creștere a cererilor pentru efectuarea acestui tip de procedură, deși efectul este de mai scurtă durată (4-15 zile). Există o serie de factori care influențează rezultatul procedurii și durata efectului obținut. De exemplu, descuamarea (pielea foarte uscată) și sebumul în exces (pielea foarte grasă) contribuie la atenuarea progresivă a culorii.

Bineînțeles, după minimum 1 lună , vopsirea se poate repeta, pentru o privire cât mai seducătoare!

În acest sens, reamintim tuturor faptul că produsele InLei® sunt produse dedicate în exclusivitate uzului profesional și nu trebuie folosite pentru uz personal!

Dacă sunteți Brow Artist sau Lash Stylist, nu ratați ocazia de a folosi aceste produse profesionale de calitate, pentru a oferi clientelor gene și sprâncene incredibile, folosind toate culorile din gama de produse InLei®!!!

Naturalețe și definire în timp scurt, cu un tratament simplu.
Spor la treabă și inspirație!