Nu ratați InLei® SENSITIVE WAX, noua ceară depilatoare pentru zona feței!

ceara depilatoare sprancene

Aveți acum pe www.inlei.ro , o foarte importantă noutate: noua ceară depilatoare pentru zona feței, InLei® SENSITIVE WAX. Este sigură, certificată și foarte simplu de folosit! Citiți articolul, pentru a descoperi cum vă puteți face munca mai ușoară!

DE CE SĂ ALEGEȚI ACEASTĂ CEARĂ SINTETICĂ?

 • Este un produs profesional, conceput special pentru zonele delicate ale feței
 • Nu conține parfum, principalul responsabil de reacțiile alergice
 • Este hipoalergenică
 • Nu conține colofoniu, un ingredient care provoacă frecvent alergii. În prezent, foarte multe reacții alergice sunt cauzate de ingrediente naturale. Tocmai din acest motiv, pentru a evita iritațiile pielii, ceara Sensitive Wax conține ca ingredient principal o rășină sintetică.
 • Reduce durerea în momentul smulgerii
 • Nu cauzează înroșiri și inflamații ale pielii
 • Obțineți rezultate perfecte care durează până la 4-6 săptămâni

CEARĂ SPECIAL CONCEPUTĂ PENTRU  EPILAREA ZONELOR SENSIBILE

Acest produs a fost conceput special pentru zona feței. Este o ceară sintetică inovatoare, ideală pentru epilarea zonelor mai sensibile. 

Pentru acest produs, am luat decizia dificilă de a renunța la conținutul de parfum,  care, pe de o parte, reprezintă o caracteristică specifică brandului nostru, dar, pe de altă parte, este principalul responsabil pentru reacțiile alergice. Am preferat să renunțăm la această caracteristică a brandului nostru în favoarea promovării sănătății pielii. Prin încălzire, ceara dilată porii și acționează asupra pielii, dar formula delicată a cerii Sensitive Wax nu cauzează roșeață sau iritații.

EFORT MINIM, PRECIZIE MAXIMĂ!

InLei® SENSITIVE WAX este o ceară elastică de ultimă generație, care se folosește la cald și permite aplicări și smulgeri în diferite direcții, indiferent de direcția de creștere a firului de păr.

Ceara este moale și extrem de aderentă, ceea ce o face foarte ușor de utilizat. Acoperă fiecare fir de păr, iar rezultatele vor fi obținute rapid, precis și eficace! Chiar de la prima smulgere, veți elimina până la 98,9% din firele de păr! Precizie maximă, o adevărată descoperire în domeniul epilării zonelor feței! Veți elimina fără efort atât firele de păr mai groase, cât și puful aproape invizibil.

Ceara se topește la temperaturi scăzute, evitându-se astfel arsurile și rămâne elastică și după smulgere. Structura cerii permite efectuarea facilă a tratamentului, fără a stresa excesiv pielea clientelor.

Ceara este foarte ușor de folosit! Veți obține chiar de la prima încercare o piele perfect netedă, fără roșeață și inflamații.

CEARĂ SAU PENSETĂ?

De ce ceara Sensitive Wax este mai bună decât penseta?

 • Nu creează disconfort clientelor. Voluntarele care au încercat noua noastră ceară au afirmat că au resimțit mai puțină durere decât atunci când s-a folosit penseta. Persoanele care nu suportă deloc smulgerea firelor de păr cu penseta s-au declarat extrem de mulțumite după folosirea cerii, în 97% din cazuri.
 • Oferă rezultate impecabile și de durată.
 • Din cauza folosirii pensetei, firele de păr pot crește ulterior sub piele sau se pot rupe. Prin utilizarea cerii, firele de păr se pot elimina complet, de la rădăcină.
 • Datorită structurii elastice, epilarea se face mai simplu și mai rapid.
 • Rezultatul final este foarte precis, iar sprâncenele vor avea un contur exact.

ceara depilatoare sprancene

TESTATĂ, CERTIFICATĂ ȘI MADE IN ITALY

Ceara InLei® SENSITIVE WAX  este obținută din materii prime de origine europeană și este 100% made in Italy. Mai mult, calitatea produsului este garantată de Certificatul GMP (Good Manufacturing Practice Certification).

Procesul de producție este foarte important pentru noi, pentru că, datorită acestuia, ceara noastră este unul din cele mai bune produse de epilare pentru zona feței. Ceara este testată microbiologic și sigură și este garantată pe toată perioada de 36 de luni de după deschidere.

INCONFUNDABILUL BRAND InLei®

Ceara Sensitive Wax se prezintă sub forma unor mici perle de culoare verde-albastră, foarte asemănătoare culorii caracteristice brandului InLei®. Persoanele care au utilizat ceara în timpul cursurilor noastre sau care s-au grăbit să achiziționeze ceara de pe site, s-au îndrăgostit imediat de culoare și de consistența moale și perfect omogenă a cerii! Ceara se prezintă într-o punguță transparentă cu închidere zip, care conține 250 g de produs.

Această ceară sintetică inovatoare îți va schimba viața și munca, făcându-le mult mai ușoare. Încercați-o pentru a vă convinge, dar vă avertizăm că, odată ce ați folosit-o, nu veți mai dori niciodată să folosiți altceva!