A APĂRUT NOUL PRODUS InLei® SOFT PEELING!

Îngrijire ten

InLei® SOFT PEELING este noul nostru scrub pentru sprâncene, față și decolteu. Este un produs delicat și eficace, conceput special pentru pielea feței!

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE PRODUSULUI

Produsul este ideal pentru față, decolteu și sprâncene, mai ales în etapa de îngrijire a pielii de dinaintea tratamentului de laminare InLei® Brow Bomber, în cazul clientelor cu piele uscată sau grasă.

Numele produsului spune deja tot: nu este vorba despre un scrub clasic (care, de multe ori, este prea agresiv) ci despre un exfoliant delicat, care poate îndepărta urmele de machiaj, excesul de sebum și celulele moarte ale epidermei, fără a vătăma straturile mai profunde ale pielii.

Acest produs garantează o hidratare corectă a pielii  și poate restabili echilibrul barierei hidrolipidice protectoare. Are o textură foarte lejeră, care hrănește pielea, fără să o încarce.

INGREDIENTE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE

InLei® SOFT PEELING conține ingrediente selecționate cu cea mai mare grijă și este 100% Made in Italy. Fiecare ingredient are o funcție specifică. Formula produsului conține:

  • FITOSCUALAN – un emolient natural produs prin rafinarea uleiului de măsline. Este un derivat al scualenului, care se regăsește în sebum, fiind vorba astfel despre o substanță prezentă în mod natural în corpul uman.  Protejează pielea și o hrănește în profunzime, fără a o încărca. Contribuie la refacerea echilibrului barierei protectoare a pielii, prin formarea la suprafață a unui film hidrolipidic neoxidat (adică, curat) care protejează împotriva acțiunii factorilor externi.
  • GRANULE DE ULEI DE JOJOBA HIDROGENAT – se dezintegrează la contactul cu căldura pielii, printr-un ușor masaj circular. Sunt 100% naturale și biodegradabile, dar foarte eficace. Asigură un efect exfoliant lejer, perfect pentru pielea feței! Nu conțin microplastic. Uleiul hidrogenat de jojoba este obținut din arbustul de jojoba, originar din deșertul Sonora, ale cărui fructe sunt cunoscute în toată lumea pentru proprietățile lor hidratante.
  • GRANULE MINUSCULE DIN COJI DE NUCĂ ȘI ALUNE – ajută la curățarea profundă a pielii, cu eliminarea excesului de sebum de pe piele și de pe suprafața firului de păr din sprâncene. Aceste granule conferă produsului un parfum dulce și suav.

Îngrijire ten

InLei® SOFT PEELING: granule din ulei de jojoba hidrogenat și coajă de nucă și alune

Acest amestec de granule contribuie la exfolierea foarte delicată a pielii, care nu este deloc agresată. Acțiunea mecanică a produsului  InLei® SOFT PEELING este lejeră, și datorită faptului că acesta a fost conceput special pentru pielea feței și pentru sprâncene. Granulele au între 180 și 250 µ (microni) și sunt într-adevăr minuscule! Dimensiunea granulelor este esențială pentru formula unui scrub de bună calitate.

InLei® SOFT PEELING conține și VITAMINA E, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și UNT DE KARITÈ, cu proprietăți emoliente. Deși ingredientele asigură hidratarea și hrănirea pielii, conținutul de materie grasă este de doar 12%. Iată de ce pielea rămâne curată și neîncărcată!

 

SFATURI PENTRU O UTILIZARE CORECTĂ

InLei® SOFT PEELING este foarte ușor de folosit: este suficient să aplicați o cantitate mică de produs pe piele și să o masați delicat, cu mișcări circulare, timp de aproximativ 15 secunde. Se va utiliza pe pielea de pe față, în zona arcului supraciliar și pe decolteu. Curățați cu apă călduță sau cu o dischetă de bumbac.

InLei Soft Peeling este un produs foarte util pentru orice Brow Artist și indispensabil pentru o îngrijire completă a pielii! Vă sfătuim să utilizați produsul după cum urmează:

  • înainte de efectuarea tratamentului InLei® Brow Bomber , în cazul clientelor cu piele uscată sau grasă
  • înainte de vopsirea sprâncenelor cu Vopselele  InLei®
  • o dată sau de două ori pe săptămână, ca etapă în îngrijirea zilnică a pielii.

În timpul utilizării și după utilizare, veți simți o senzație foarte plăcută pe piele: pielea va fi reîmprospătată, iar produsul va deveni indispensabil!

 

TESTAT DERMATOLOGIC

InLei® SOFT PEELING este un produs testat dermatologic, prin efectuarea unui patch test pe un număr de 20 de voluntari adulți. Reacția cutanată la aplicarea produsului a fost evaluată de un dermato-alergolog.

Studiul de toleranță cutanată și analizele ulterioare, au clasificat produsul ca NEIRITANT și sigur pentru utilizarea pe piele intactă, respectiv sigur pentru utilizarea pe pielea delicată a feței.

 

AMBALAJ CONCEPUT CU ATENȚIE, SIGUR ȘI INOVATOR!

Flaconul din plastic are o formă rotunjită, ce nu inspiră duritate, la fel ca exfolierea pe care produsul o garantează. Flaconul este realizat din materiale SOFT TOUCH, pentru a transmite ideea de SOFT Peeling. Fiecare flacon conține 100 ml de produs, suficient pentru 35/40 de tratamente (cu utilizare doar pe sprâncene sau pe toată fața – pe durata perioadei de 9 luni de după deschiderea flaconului). Flaconul poate fi transportat cu avionul, atunci când se vor relua zborurile!

Flaconul are un sistem de închidere special, conceput prin utilizarea tehnologiilor de producție de ultimă oră, care asigură o sigilare completă și protejează împotriva scurgerilor de produs la exterior.

Ambalajul exterior din carton are un design modern, cu un contrast frumos între părțile lucioase și cele opace. Culoarea dominantă pe ambalaj este nuanța Tiffany, mereu specifică produselor noastre, ce contrastează cu zone de ambalaj albe, pentru un rezultat simplu, dar elegant.


Ești Brow Artist și nu găsești produse excelente care să asigure o exfoliere extraordinară a sprâncenelor? Sau vrei pur și simplu să-ți simți pielea liberă de orice impurități?

Soluția este reprezentată de produsele InLei® care îți sunt alături mereu, în fiecare zi.

COMANDĂ ACUM! Produsul este deja disponibil pe site-ul nostru, WWW.INLEI.RO!