InLei® Forma: bigudiurile universale pentru gene, atât de mult așteptate de toți lamimakerii

 

După 4 ani de proiectare și finisare, mii de testări făcute de lashmasteri din toată lumea, sute de probe de culoare și un număr infinit de verificări de calitate… sosesc în sfârșit mult așteptatele bigudiuri InLei® Forma!

 

Două tipuri în fiecare cutie

 

Da, ați citit bine: fiecare frumoasă cutie argintie conține 4 perechi de bigudiuri InLei® Forma, în două variante:

 • 2 perechi cu suprafață exterioară transparentă
 • 2 perechi cu suprafață exterioară opacă

O parte din lashmasteri preferă un anumit tip de bigudiuri, în timp ce o altă parte lucrează foarte bine cu ambele tipuri, fără a remarca diferențe considerabile. Este vorba despre o percepție foarte subiectivă.

Cu toate acestea, în ambele cazuri, profesionistele în domeniu adoră cele două variante, pentru simplul fapt că pot prezenta pe paginile de social media poze și filme de mare efect!

Caracteristicile bigudiurilor InLei® Forma

Pentru că știm foarte bine ce își doresc toți lamimakerii, știm și că, în general, se doresc informații concrete. De aceea, vă prezentăm câteva detalii specifice, cu explicații privind impactul acestora asupra activității efectiv desfășurate:

 

CURBURA ÎN FORMĂ DE PICĂTURĂ

Bigudiurile InLei® Forma au apărut după studierea cu atenție a ultimelor tendințe în domeniu. Aspectul de picătură conferă bigudiurilor o curbură armonioasă și echilibrată, cu efect diferit în funcție de forma ochiului pentru care se utilizează.

 

 • FORMA DE SEMILUNĂ

Permite deservirea perfectă a oricărei forme de ochi, ajutând lashstylistul să lucreze cu foarte multă ușurință, indiferent de situație.

 

 • CRESTĂTURILE

Principala dificultate pentru lamimakeri constă în poziționarea genelor perfect perpendicular; dacă în această etapă există erori, se va compromite rezultatul final, riscându-se obținerea unor gene strâmbe sau încălecate. Pentru a evita această problemă, pe marginea superioară a bigudiurilor InLei® Forma au fost inserate niște crestături ieșite în relief, care ajută la reglarea corectă a direcției de poziționare a genelor.

 

PARTEA DREAPTĂ ȘI PARTEA STÂNGĂ

Pentru a obține un efect cât mai simetric și mai armonios posibil, am diferențiat bigudiul drept de cel stâng. Bigudiul drept se recunoaște după o mică linie prezentă deasupra cuvântului „Forma”.

Spre interior, curbura bigudiurilor este mai plată, similar liniei clasice a bigudiurilor InLei® onduleuri naturale (partea notată cu 1) . Spre exterior, curbura este mai bombată, similar liniei onduleurilor perfecte. După caz, bigudiul drept și stâng se pot schimba între ele, în funcție de forma ochilor clientei!

 

 • ADERENȚA

Suprafața care vine în contact cu pielea este lucioasă, pentru a asigura aderență maximă; oricum, indiferent de caz, se poate lucra foarte bine și fără a lipi bigudiul de pleoapă cu adeziv.

Acestea au fost doar caracteristicile principale ale bigudiurilor InLei® Forma care permit experimentarea de milioane de tehnici și utilizări care abia așteaptă să fie descoperite. Haideți să activăm toate posibilitățile Lash Filler, pentru a uimi întreaga lume cu priviri de-a dreptul fabuloase!

Ce este atât de special?

Bigudiurile InLei® Forma nu au „îndoitură”, adică sunt complet drepte în partea din față. Această caracteristică permite utilizarea bigudiurilor pentru orice lungime de gene. Caracterul special al acestor bigudiuri rezidă tocmai în acest detaliu: se obțin efecte diferite, în funcție de lungimea genelor clientei!

Structura bigudiurilor asigură utilizarea cu maximă ușurință, chiar și în cazul începătoarelor.

Din punct de vedere al materialelor, bigudiurile sunt realizate integral în Italia, din silicon 100% tratat cu platină. Bigudiurile se dezinfectează cu InLei® F Plus și se sterilizează în autoclav!

Când se recomandă utilizarea acestui tip de bigudiuri?

Bigudiurile InLei® Forma sunt bigudiuri universale, adaptate oricărui tip de ochi și de fir de păr.

Se recomandă utilizarea chiar și în cazurile dificil de abordat cu bigudiurile clasice, bigudiurile InLei® Forma fiind perfecte și pentru corectarea alinierii genelor, demonstrându-și utilitatea chiar și în cazul genelor arse sau foarte dezordonate. Bigudiurile permit, de asemenea, întinderea completă a genelor și acționarea asupra întregii lungimi a acestora. Bigudiurile InLei® Forma reprezintă asul din mâneca lamimakerilor de succes!

Există, de asemenea, multiple posibilități de aplicare a permanentului de gene  InLei® Form 1 și multe situații în care se recomandă utilizarea acestor bigudiuri în locul altora. Bigudiurile InLei® Forma sunt definite ca fiind universale pentru că, în 99% din cazuri, funcționează perfect; chiar și în cazul celor 1% tipuri de ochi mai deosebite, bigudiurile InLei® Forma pot avea un efect fantastic, cu condiția să se ia anumite măsuri de precauție speciale!

Dacă doriți să aveți fișa tehnică cu schemele de aplicare testate și lista cu tipurile de ochi pentru care bigudiurile InLei® Forma sunt mai mult sau mai puțin recomandate, puteți achiziționa fișele tehnice în ediție limitată (în limita stocului disponibil) cu un click aici.

3 lucruri mai puțin obișnuite despre fabricarea bigudiurilor InLei® Forma

 1. Prima versiune a bigudiurilor a fost denumită InLei®Aurea pentru că forma bigudiurilor se baza pe secțiunea de aur; din păcate, acest tip de bigudiu se potrivea doar unor anumite tipuri de ochi, în timp ce obiectivul nostru era crearea unui bigudiu universal, motiv pentru care s-a și renunțat la această versiune. Dar, cine știe… poate la un moment dat, această versiune va prinde, într-un final, viață!
 2. După o serie interminabilă de corecții ale proiectului digital, au fost create trei matrițe diferite, înainte de a ajunge la versiunea finală.
 3. Am constatat că pigmențiidin culoare influențează semnificativ textura (deci și ușurința la utilizarea) bigudiurilor. Probele efectuate în culoarea verde saturat au demonstrat că bigudiurile erau prea rigide, în timp ce, odată cu diminuarea cantității de culoare, rigiditatea se transforma în elasticitatea tipică siliconului tratat cu platină. Acesta este motivul pentru care, în final, am optat pentru o culoare semi-transparentă, care a avut ca rezultat un bigudiu foarte comod de utilizat, cu efecte maxime!

Poate că vă întrebați atunci ce e cu toate bigudiurile colorate și totuși moi care se pot cumpăra online? E foarte simplu: nu este vorba despre bigudiuri din silicon tratat cu platină, ci despre diverse amestecuri de materiale sau gumă! Noi am decis să menținem calitatea extraordinară care ne caracterizează și să alegem doar materiile prime cele mai valoroase, comode și sigure. Expertele în domeniu percep diferența încă de la prima utilizare!

Unde se pot achiziționa bigudiurile InLei® Forma?

 • În Romania,bigudiurile pot fi achiziționate din magazinul online oficial, cu un click aici
 • În străinătate, bigudiurile pot fi achiziționate de la reprezentanța oficială InLei® locală. Găsiți lista acestora, cu toate datele de contact, aici: https://inlei.it/family/
 • Dacă în țara în care vă aflați, nu există încă o reprezentanță oficială InLei®, trimiteți un e-mail prin intermediul formularului de la pagina „Contactde pe acest site. Extraordinarii noștri colegi îți vor explica imediat în detaliu cum trebuie procedat.

Și acum… e timpul să experimentați!

Încercați toate tipurile de bigudiuri InLei® Forma, dați tag pe Instagram paginii oficiale @inlei.ro și folosiți hashtag-ul oficial #inleiforma, pentru a arăta tuturor rezultatele minunate pe care le obțineți!